top of page

verkooppunten

Ik lever aan Boeren en Buren.

Voor de Buurderijen: 't Werkhuys in Borgerhout, Gitschotelhof in Deurne. Ook daar zijn de condimenten en tafelzuren van Spijs & Valies te vinden. 

De potten chutney, mosterd en pickles zijn te koop bij Tartelies aan de Gitschotellei 154 in Antwerpen.

Annelies heeft super lekkere veganistische gerechten en taartjes in haar winkel. 

82302961_2549631341802813_48247605614576

Bij De Broers van Julienne staan de bokaaltjes chutney, mosterd en pickles in de schappen te pronken van deze vegetarische traiteur en delicatessenwinkel. Een begrip in Antwerpen! Te vinden aan de IJzerenwaag 4 én Kasteelpleinstraat 45-47 in Antwerpen

Deli Barrio.jpg

Bij de Deli Barrio staan de vitrines vol met heerlijke verse gerechten, om mee te nemen of om ter plaatse te nuttigen. Toon en Bertrand hebben de lekkerste producten uit binnen-en buitenland geselecteerd, van Borgerhout tot Baskenland. Keihard genieten in de Sterrenborgstraat 2 in Borgerhout -Antwerpen.

86192875_127016342175183_709646399662194

CLO is een (plant)aardig restaurant waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren in een huiselijke omgeving. In de keuken staat Claudia die met seizoensgebonden producten veganistische en vegetarische gerechten bereidt. Daarnaast heeft ze een plekje ingericht waar de producten lokale producenten te koop zijn zoals mijn chutneys en pickles. Te vinden in Kroonstraat 172 in Antwerpen.

Logo-Deluisious2021-1.png

Peggy staat in de pannen te roeren bij Deluisious. Ze zorgt voor gezonde, koolhydraatarme maaltijden en heeft in haar winkel ook producten staan van lokale producenten. Zoals mijn chutneys en ingemaakte groenten.

Afhalen en winkel in de Lange Lobroekstraat 164 in Antwerpen.

nieuwe vaart.jpeg

Aan de Oude Vaartplaats (nabij Theaterplein) in Antwerpen vinden we het zusje van Robuust! de Nieuwe Vaart. Nele staat je te woord in deze buurt supermarkt voor koffie, take-out, vers, korte-keten, lokaal en plant-based. Adres: Oudevaartplaats 45 in Antwerpen.

Bakery_edited.jpg

Bij Kenney vind je heerlijke (zuurdesem) broden en patisserie. In de winkel, gelegen in het mooie pand van Brouwerij De Koninck, staat een selectie bokaaltjes te pronken op de schappen.

De Bakery is te vinden aan de Boomgaardstraat 1 in Antwerpen.

Aan de rand van de Kempen ligt een klein dorpje Broechem dat ooit werd geroemd om zijn veiling en het fruit dat er werd verhandeld. De veiling is al even verdwenen maar de fruittelers niet. Een van die bedrijven is Pomdamoor van de familie Notelteirs. Op een geïntegreerde wijze teelt Kurt er op een eerlijke manier fruit, om een deel ervan erna ambachtelijk tot lekkere sappen te verwerken. Moorstraat 6, Broechem.

In Merksem is sinds kort Crumbs & Tea te vinden en staat Charis naar hartelust te bakken. Naast haar zoete lekkernijen, kun je ook genieten van ontbijt en lunch waarbij sommige Spijs & Valies producten worden gebruikt. Ook zijn de potjes te koop in de zaak. Laarsebaan 306, Merksem

Kazerie.jpeg

Bij Karen in de Kazerie vind je naast een volle toog overheerlijke kazen een complete wand vol lekkernijen. Deze delicatessen én de kaas zijn het recept voor de perfecte apero!

Een zwak voor kaas? Op naar de Kaasbrug 8 in Antwerpen. 

Op het Eilandje in Antwerpen vind je Ons Suzanne. Daar steken Sven en Els de handen uit de mouwen om (h)eerlijke ontbijtjes, lunches, taartjes en koffies te serveren. Daarnaast verzorgen ze ook catering en werken ze samen met lokale partners zoals Spijs & Valies. Londenstraat 23, Antwerpen.

tarra.jpeg

Bij Tarra Verpakkingsvrij in Dendermonde heeft Nora een groot assortiment vegan en gluten-low producten in haar winkel staan. Mijn bokaaltjes met chutney en pickles staan in de rekken. Sint Gillislaan 91, Dendermonde

Goedzak.jpeg

Bij de Goedzak in Geel staat Joris mooie producten aan te prijzen in zijn winkeltje "achter de gele deur". In deze zero waste shop kun je verpakkingsvrije voeding kopen, te bereiken via Roozendaal 91c, Geel. 

Pastel.jpeg

In Arendonk is de buurtwinkel Pastel te vinden. Lara en Andre van Tasca Mobiel, zijn de uitbaters. In de delicatessenwinkel is hun eigen Portugees lekkers te vinden, kun je terecht voor een catering, maar vind je ook andere lokale producten. Zoals onze smaakmakers! 

Vrijheid 60, Arendonk.

logo-3729239092.jpg

Bij Lourdon in Brasschaat laten Anja en haar team uw wereld lekkerder smaken. Beleef in deze winkel de boeiende wereld van unieke kaas- en delicatessensensaties. Tussen de kazen, hammen en andere heerlijke smaakmakers staan mijn chutneys en pickles te pronken!

Bredabaan 291 in Brasschaat.

Granelle_logo_transparant - wix.webp

Granelle is een kruidenierszaak in hartje Mortsel met een ruim assortiment aan verpakkingsvrije voeding, badkamer-en huishoudproducten. Bart kiest heel bewust voor verpakkingsvrije en bioproducten. Ook staan er lokale producenten in de kijker.  Vind hier mijn chutneys en pikante sauzen. Statielei 64, Mortsel.

Bij Olijfgeheim in Uden staat Belinda in een winkel vol heerlijke mediterrane ingrediënten. Van vers getapte olijfolie en azijn, gedroogde kruiden, pasta, tot heerlijke tapas en olijven. Thee en zoetwaren en heel veel smaakmakers! Oranjepassage 5, Uden Nederland.

Bocal.png

Bocal is een verpakkingsvrije buurtwinkel met veel lokale producten die een eerlijke prijs garanderen voor de boeren en leveranciers. 

Neem je bakje, potje of zakje mee en schep naar hartelust in de  schepbakken en de bokalen en vul ze met noten, granola’s en andere droge voeding. Je vindt er ook fruit en groenten, kazen, brood, gebak, dranken en ecologische cosmeticaproducten. Lodewijk van Berckenlaan 372, Borgerhout.

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
bottom of page