top of page

verkooppunten

Ik lever aan Boeren en Buren.

Voor de Buurderijen: 't Werkhuys in Borgerhout, Gitschotelhof in Deurne. Ook daar zijn de condimenten en tafelzuren van Spijs & Valies te vinden. 

De potten chutney, mosterd en pickles zijn te koop bij Tartelies aan de Gitschotellei 154 in Antwerpen.

Annelies heeft super lekkere veganistische gerechten en taartjes in haar winkel. 

82302961_2549631341802813_48247605614576

Bij De Broers van Julienne staan de bokaaltjes chutney, mosterd en pickles in de schappen te pronken van deze vegetarische traiteur en delicatessenwinkel. Een begrip in Antwerpen! Te vinden aan de IJzerenwaag 4 én Kasteelpleinstraat 45-47 in Antwerpen

Deli Barrio.jpg

Bij de Deli Barrio staan de vitrines vol met heerlijke verse gerechten, om mee te nemen of om ter plaatse te nuttigen. Toon en Bertrand hebben de lekkerste producten uit binnen-en buitenland geselecteerd, van Borgerhout tot Baskenland. Keihard genieten in de Sterrenborgstraat 2 in Borgerhout -Antwerpen.

86192875_127016342175183_709646399662194

CLO is een (plant)aardig restaurant waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren in een huiselijke omgeving. In de keuken staat Claudia die met seizoensgebonden producten veganistische en vegetarische gerechten bereidt. Daarnaast heeft ze een plekje ingericht waar de producten lokale producenten te koop zijn zoals mijn chutneys en pickles. Te vinden in Kroonstraat 172 in Antwerpen.

Logo-Deluisious2021-1.png

Peggy staat in de pannen te roeren bij Deluisious. Ze zorgt voor gezonde, koolhydraatarme maaltijden en heeft in haar winkel ook producten staan van lokale producenten. Zoals mijn chutneys en ingemaakte groenten.

Afhalen en winkel in de Lange Lobroekstraat 164 in Antwerpen.

nieuwe vaart.jpeg

Aan de Oude Vaart (nabij Theaterplein) in Antwerpen vinden we het zusje van Robuust! de Nieuwe Vaart. Anke en Nele staan je te woord in deze buurt supermarkt voor koffie, take-out, vers, korte-keten, lokaal en plant-based. Adres: Oudevaartplaats 45 in Antwerpen.

Bakery_edited.jpg

Bij Kenney vind je heerlijke (zuurdesem) broden en patisserie. In de winkel, gelegen in het mooie pand van Brouwerij De Koninck, staat een selectie bokaaltjes te pronken op de schappen.

De Bakery is te vinden aan de Boomgaardstraat 1 in Antwerpen.

Aan de rand van de Kempen ligt een klein dorpje Broechem dat ooit werd geroemd om zijn veiling en het fruit dat er werd verhandeld. De veiling is al even verdwenen maar de fruittelers niet. Een van die bedrijven is Pomdamoor van de familie Notelteirs. Op een geïntegreerde wijze teelt Kurt er op een eerlijke manier fruit, om een deel ervan erna ambachtelijk tot lekkere sappen te verwerken. Moorstraat 6, Broechem.

Op het Eilandje in Antwerpen vind je in de Londenstraat 23 Ons Suzanne.

Daar steken Sven en Els de handen uit de mouwen om (h)eerlijke ontbijtjes, lunches, taartjes en koffies te serveren. Daarnaast verzorgen ze ook catering en werken ze samen met lokale partners zoals Spijs & Valies. 

tarra.jpeg

Bij Tarra Verpakkingsvrij in Dendermonde heeft Nora een groot assortiment vegan en gluten-low producten in haar winkel staan. Sinds kort staan mijn bokaaltjes chutney en pickles in de rekken. Sint Gillislaan 91, Dendermonde

Goedzak.jpeg

Bij de Goedzak in Geel staat Joris mooie producten aan te prijzen in zijn winkeltje "achter de gele deur". In deze zero waste shop kun je verpakkingsvrije voeding kopen, te bereiken via Roozendaal 91c, Geel. 

stay gold.jpeg

Frédérique is de bezieler achter Stay Gold - a vegan boutique, aan de Zwartzustersstraat 42 in Antwerpen. In haar winkel verkoopt ze, naast mijn bokaaltjes, schoeisel en accessoires, cosmetica, kookboeken en tuinbenodigdheden. 

Pastel.jpeg

In Arendonk is de buurtwinkel Pastel te vinden. Lara en Andre van Tasca Mobiel, zijn de uitbaters. In de delicatessenwinkel is hun eigen Portugees lekkers te vinden, kun je terecht voor een catering, maar vind je ook andere lokale producten. Zoals onze smaakmakers! 

Vrijheid 60, Arendonk.

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
bottom of page