verkooppunten

Kraakvers is een lokale Antwerpse markt waar de boeren en artisanale producenten centraal staan. Zie agenda voor de data en locaties. Wegens de coronamaatregelen zijn de markten stilgelegd. 

Ik lever aan Boeren en Buren.

Voor de Buurderijen: 't Werkhuys in Borgerhout, Permeke in Antwerpen, Oud-Gemeentehuis in Pulderbos, 't Gasthuis in Wijnegem, Jeugdhuis Kaddish in Schoten, Bibliotheek in Haacht, Anneke Panneke in Vorselaar. Ook daar zijn de condimenten en tafelzuren van Spijs & Valies te vinden. Ondanks de maatregelen tegen het coronavirus gaan de leveringen van Boeren en Buren gewoon verder. 

De potten chutney, mosterd en pickles zijn te koop bij Tartelies aan de Gitschotellei 154 in Antwerpen en in Mechelen aan de Ferderik de Merodestraat 3.

Annelies heeft super lekkere veganistische gerechten en taartjes in haar winkel. 

Met haar Zero Waste Mood Shop heeft Nathalie alternatieven voor plastic (wegwerp)artikelen in het huishouden. Ambachtelijke lekkernijen en "lekkere kadootjes” verpakt met veel liefde voor de natuur. Madame Eco is regelmatig te vinden op markten en beurzen en vertegenwoordigd ook de producten van Spijs & Valies.

Bij Puur-Lokaal  zorgt Nele ervoor dat mensen bewust met  gezonde voeding omgaan. Het is haar missie om met pure lokale producten je eigen gezondheid in de hand te hebben, zodat je vol energie en goesting in het leven staat. 

Ze geeft workshops, etentjes en verkoopt producten van lokale producenten zoals mijn chutneys en pickles.

Een korte keten initiatief van Sofie en Roel in Turnhout, Retie en Kasterlee. Via dit platform kun je online je boodschappen doen en zo een steentje bijdragen aan een kortere weg van boer/producent naar consument. Bekijk daar het aanbod van de lokale producenten.

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

©2018 BY SPIJS & VALIES. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM