verkooppunten

Kraakvers is een lokale Antwerpse markt waar de boeren en artisanale producenten centraal staan. 

Ik lever aan Boeren en Buren.

Voor de Buurderijen: 't Werkhuys in Borgerhout, Het Eiland in Antwerpen, Oud-Gemeentehuis in Pulderbos,  Jeugdhuis Kaddish in Schoten, Gitschotelhof in Deurne, de Buurderijen in Beveren en Kruibeke, en Buurderij Zemst. Ook daar zijn de condimenten en tafelzuren van Spijs & Valies te vinden. 

De potten chutney, mosterd en pickles zijn te koop bij Tartelies aan de Gitschotellei 154 in Antwerpen en in Mechelen aan de Ferderik de Merodestraat 3.

Annelies heeft super lekkere veganistische gerechten en taartjes in haar winkel. 

Met haar Zero Waste Mood Shop in Brasschaat heeft Nathalie alternatieven voor plastic (wegwerp)artikelen in het huishouden. Ambachtelijke lekkernijen en "lekkere kadootjes” verpakt met veel liefde voor de natuur. Madame Eco is regelmatig te vinden op markten en beurzen en vertegenwoordigd ook de producten van Spijs & Valies.

Bij Puur-Lokaal  in Pulderbos zorgt Nele ervoor dat mensen bewust met  gezonde voeding omgaan. Het is haar missie om met pure lokale producten je eigen gezondheid in de hand te hebben, zodat je vol energie en goesting in het leven staat. 

Ze geeft workshops, etentjes en verkoopt producten van lokale producenten zoals mijn chutneys en pickles.

Een korte keten initiatief van Sofie en Roel in Turnhout, Retie en Kasterlee. Via dit platform kun je online je boodschappen doen en zo een steentje bijdragen aan een kortere weg van boer/producent naar consument. Bekijk daar het aanbod van de lokale producenten.

Ons_Suzanne_Logo_DEF.png

Bij Ons Suzanne aan de Londenstraat 23 in Antwerpen is het goed toeven. Je kunt er genieten van een lekker ontbijt en een hedendaagse lunch, dit alles met een knipoog naar het traditionele.

Els en Sven houden ervan om met lokale producenten samen te werken en dus is er in de zaak een mini-shop waar de artisanale producenten uitgestald zijn. 

86192875_127016342175183_709646399662194

CLO is een (plant)aardig restaurant waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren in een huiselijke omgeving. In de keuken staat Claudia die met seizoensgebonden producten veganistische en vegetarische gerechten bereidt. Daarnaast heeft ze een plekje ingericht waar de producten lokale producenten te koop zijn zoals mijn chutneys en pickles. Te vinden in Kroonstraat 172 in Antwerpen.

82302961_2549631341802813_48247605614576

Bij De Broers van Julienne staan de bokaaltjes chutney, mosterd en pickles in de schappen te pronken van deze vegetarische traiteur en delicatessenwinkel. Een begrip in Antwerpen! Te vinden aan de IJzerenwaag 4 en Kasteelpleinstraat 45-47 in Antwerpen

Logo-Deluisious2021-1.png

Peggy staat in de pannen te roeren bij Deluisious. Ze zorgt voor gezonde, koolhydraatarme maaltijden en heeft in haar winkel ook producten staan van lokale producenten. Zoals mijn chutneys en ingemaakte groenten.

Afhalen en winkel in de Lange Lobroekstraat 164 in Antwerpen.

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram